Ondersteuning Trauma Centrum Nederland

Bij het Trauma Centrum Nederland zijn wij al vanaf het begin betrokken. Het begon met de selectie van het EPD is die door CQ Procesmanagement was begeleid. Daarna mocht CQ de implementatie van het gekozen EPD Medicore doen en nu Medicore volop gebruikt wordt, verzorgen wij dashboards in PowerBI, waarin overzichtelijk de nodige informatie beschikbaar is. Deze data is beschikbaar via het datawarehouse van Medicore. CQ maakt daar custom views op die in PowerBI ingeladen kunnen worden. Op deze manier is allerlei informatie beschikbaar, die niet in de exports van Medicore zit.

Voor de zorgadministratie is bijvoorbeeld de factuurlijst relevant met daarbij het te verwachten bedrag, óók van de zorgverzekeraars waar geen contract mee is. Voordat de facturen die gestuurd worden, is makkelijk te controleren of aan alle voorwaarden is voldaan, zoals bijvoorbeeld dat er een regiebehandelaar aanwezig is, die ook behandeltijd heeft geschreven.

Het management wil graag weten of er nog ruimte is in de afspraken met zorgverzekeraars om cliënten aan te nemen.

Op deze manier wordt de geleverde zorg en de ruimte om nog zorg te leveren makkelijker inzichtelijk. Dit scheelt overleggen, uitzoeken en tijd.

Deel dit bericht

Thema's

Onze experts

Adviseur
Data analist
Eigenaar & Adviseur

Meer actualiteiten