werken bij

CQ Procesmanagement

Bij CQ werken we aan verschillende projecten binnen het Sociaal domein en de GGZ. Hierbij kan het gaan om ketensamenwerking of ontwikkelen we samen met de klant werkende model om de zorg beter te organiseren. Hierbij wordt vanuit bedrijfskundig perspectief naar de bekostiging van de zorg gekeken en worden zorginstellingen begeleid bij de transitie naar een nieuwe bekostiging van de zorg. Ook doen we veel projecten met gemeenten, denk hierbij aan de decentralisatie van MO en BW en andere vraagstukken waarbij mensen in kwetsbare posities de doelgroep zijn.  

Bij CQ werken we hybride: zowel thuis, als op kantoor als bij de opdrachtgever. Op vrijdag is vaak het hele team op kantoor in Amersfoort aanwezig zodat we elkaar kunnen bijpraten en gezellig samen kunnen lunchen. Daarnaast wordt er maandelijks een kennisoverleg en teamoverleg georganiseerd zodat we goed op de hoogte zijn van wat er speelt en we blijven leren van en met elkaar. 

Vacatures

We hebben op dit moment geen openstaande vacatures. Maar open sollicitaties van kandidaten met relevante ervaring zijn altijd welkom. Laat je gegevens hiernaast achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Open sollicitatie?