het team

CQ Procesmanagement

Als één van de weinige procesmanagement partijen hebben wij ons vanaf onze oprichting in 1999 volledig gespecialiseerd in de zorgsector. Daarom hebben we daar inmiddels veel kennis van en er een groot netwerk opgebouwd. Wij willen onze klanten, zorgorganisaties en gemeenten, helpen om goede zorg te leveren voor hun patiënten of cliënten, en zelf ook rendabel te blijven. Daar zijn vaak ‘interne’ veranderingen voor nodig. Wij komen niet even bij uw organisatie invliegen om vervolgens weer weg te gaan. 

We willen oprecht voor langere tijd bij al onze klanten betrokken zijn om verbeteringen door te voeren. Hierin nemen we de hele organisatie mee, van de werkvloer tot aan de directie of Raad van Bestuur. We organiseren hiervoor interactieve workshops en trainen mensen on the job.

Ondanks dat wij een externe partij zijn, zijn we niet van buiten. We weten verbinding te maken, zowel binnen organisaties zelf als tussen verschillende ketenpartners. Omdat we zelf ook onderdeel zijn van de sector en het werkveld. Wij hebben hart voor de zorg, met oog voor resultaat! 

Wij zijn een gedreven team professionals met een oprechte passie voor de zorg. De zorgsector zit echt in ons bloed. In onze vrije tijd besteden we daarom allemaal op onze eigen manier tijd aan de zorg als bijvoorbeeld vrijwilliger. Als organisatie faciliteren we dit graag voor onze mensen in de vorm van betaalde uren. Wij willen ons graag ontwikkelen, persoonlijk en als team. Daarom blijven we steeds bezig met het opdoen van nieuwe kennis. Dit vertalen we door naar onze eigen organisatie maar, ook naar onze klanten. Hierdoor blijven we leren en onszelf verbeteren. 

Maak kennis met ons team

Adviseur
nieuwsgierig | energieke aanpakker
Adviseur
sociale bruggenbouwer
Data analist
creatieve logicus
"Goede zorg voor patiënt, zorgorganisatie en maatschappij, daar maken wij ons elke dag hard voor!”
Adviseur
Adviseur
Office manager
Commercieel directeur
Adviseur
Office Manager
Adviseur
mensgericht | meta-analytisch
Eigenaar & Adviseur
gedreven idealist
“De zorgsector zit echt in ons bloed!”
Advsieur
Eigenaar & Adviseur
analytische probleemoplosser
Adviseur
verbinder | strategische aanpakker
Adviseur
Betrokken en analytisch
Adviseur
Adviseur
enthousiaste initiatiefnemer