over ons

CQ Procesmanagement

“Wij maken ons hard voor zinvolle, betaalbare zorg voor patiënt, zorgverlener en maatschappij.”

CQ Procesmanagement is al 22 jaar een ervaren partner in advies-, verander- en procesmanagement voor organisaties in met name de GGZ en het sociaal domein.

Onze kennis van de sector combineren wij kwaliteit, ICT, bedrijfskunde en wet- en regelgeving in de zorgsector.

Zo kunnen wij zorgaanbieders, gemeenten en koepelorganisaties helpen met het leveren van de beste zorg aan hun patiënten of cliënten, zonder de continuïteit uit het oog te verliezen.

De zorgsector zit in ons bloed

Ons team bestaat uit gedreven professionals die allemaal oprechte passie hebben voor de zorg. De zorgsector zit echt in ons bloed. Het is dan ook niet toevallig dat iedereen van ons team zich in zijn vrije tijd bezighoudt met een bepaalde vorm van zorg. Die mix van expertise, ervaring en intrinsieke motivatie voor de zorg maakt ons uniek. Wij vliegen dan ook niet even bij u binnen om vervolgens weer te vertrekken, maar we zijn langdurig bij uw organisatie en ontwikkeling betrokken. Hierbij nemen we de hele organisatie mee in de veranderingen, en zorgen we voor de benodigde draagvlak. Van directieniveau tot aan de werkvloer.

Efficiënter werken verhoogt de kwaliteit van uw zorg​

Wij zijn ervan overtuigd dat de patiënt en de kwaliteit van de zorg centraal kunnen staan, terwijl u als zorgaanbieder optimale resultaten behaalt. Het op de juiste manier inrichten van de werkprocessen van uw interne organisatie is hiervoor de eerste stap. Efficiënter werken betekent dat de kwaliteit van de zorg die u levert, verbetert, en dat de kosten omlaag gaan. Ook het meest geschikte informatiesysteem en een goede onderlinge samenwerking met uw ketenpartners dragen hieraan bij. Door ons grote netwerk in de zorgsector, brengen wij uw ketenpartners makkelijk bij elkaar aan tafel. Zo zorgen we voor verbinding, waardoor de onderlinge samenwerking meteen verbetert.

Wat kunnen wij voor u betekenen

CQ Procesmanagement…

Wij volgen de ontwikkelingen in de zorg en zorgen ervoor dat de kennis op benodigde zaken up to date zijn, zoals op het gebied van wet- en regelgeving en financiën. Daarnaast ontwikkelen wij expertises op die gebieden waar wij kansen zien voor de verbetering van de zorg. Hieronder zijn enkele van onze expertises gespecificeerd:

CQ Procesmanagement is een adviesbureau in de zorgsector. Onze adviseurs zijn in te huren voor de volgende diensten binnen de verschillende thema’s waarin we actief zijn.