Podcast

De Podcast van CQ Procesmanagement is online, vernoemd naar onze drijfveer; Hart voor Zorg! Een podcast speciaal voor mensen werkzaam in de zorg, maar ook voor mensen die benieuwd zijn hoe we de zorg in Nederland kunnen verbeteren.

In deze Podcast gaat adviseur Sam Spiering opzoek naar antwoorden op vragen die zij in haar werk als psycholoog en adviseur tegenkomt. Hoe kunnen we de zorg het beste inrichten? Hoe bekostig je dit? En hoe ziet écht goede zorg er eigenlijk uit? Vragen waar wij in ons werk als adviseurs dagelijks tegenaan lopen.  

Voor deze podcast gaat ze met verschillende mensen in gesprek. Van patiënt tot psychiater. En van bestuurder tot beroepskracht. Over de zorg en over de zaken die zij tegenkomen. Maar bovenal over de vraag; ‘Hoe moet het dan wel?’ 

Het vinden van een eenduidig antwoordt op deze vraag blijkt nog niet zo eenvoudig. En gelukkig maar, want dat is wat ons werk zo uitdagend en veelzijdig maakt.  

Toongevende kartrekkers zoals Jim van Os, Jules Tielens, Jos de Blok en Floortje Schepers delen hun visie op de huidige gezondheidszorg. Luister je mee? 

Vragen, opmerkingen, tips? Contact ons via podcast@cqp.nl  

Luister de Podcast hier: